انتخاب یک اثر از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در شانزدهمین جشنواره بین المللی شیخ طوسی

۱۱ اسفند ۱۳۹۲ | ۱۳:۴۵ کد : ۲۵۱۷۱ اخبار
كتاب انگيزش و هيجان تأليف حجت الاسلام و المسلمين محمدصادق شجاعي از آثار منتشره گروه روان شناسي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان رتبه سوم بخش آثار شانزدهمين جشنواره بين المللي شيخ طوسي انتخاب شد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي، شانزدهمين جشنواره بين‌المللي پژوهشي شيخ طوسي روز پنج‌شنبه، اول اسفند و با ارزيابي 658 اثر و تجليل از 160 نفر از صاحبان آثار برتر به كار خود پايان داد.
جشنواره بين‌المللي پژوهشي شيخ طوسي به عنوان بزرگ‌ترين رقابت و نماد فعاليت‌هاي پژوهشي جامعه المصطفي العالميه در حالي به كار خود پايان داد كه 502 محقق زن و مرد از كشورهاي مختلف با ارائه 658 اثر پژوهشي در دو بخش فراخوان آثار و فراخوان مقاله شركت داشتند.
موضوع جشنواره امسال «جغرافياي معرفتي جهان اسلام؛ فرصت‌ها، تهديدها و راهبردها» تعيين شده بود.
امسال در بخش فراخوان مقاله از 9 مليت و در بخش فراخوان آثار از 29 مليت در اين جشنواره شركت كردند.