نشست علمی تقریری نوین از برهان وجودی برگزار می شود

گروه فلسفه و كلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست علمي تقريري نوين از برهان وجودي را در روز پنج شنبه 8 اسفندماه برگزار مي كند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي، هدف از برگزاري اين نشست، ارائه تقريري جديد از برهان وجودي براساس مباني معرفت شناختي و هستي شناختي علامه طباطبائي ذكر شده است.
مروري بر تقريرهاي برهان وجودي، نسبت برهان صديقين با برهان وجودي، روايت علامه طباطبائي از برهان صديقين و نسبت آن با برهان وجودي و تقريري جديد از برهان وجودي از محورهاي اصلي اين نشست علمي است كه توسط حجت الاسلام و المسلمين دكتر علي شيرواني دانشيار گروه فلسفه و كلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ارائه خواهد شد.
همچنين دكترمحمد جعفري عضو هيأت علمي مؤسسه آموزشي پژوهشي امام خميني«ره» به عنوان دبير در اين نشست حضور دارد. نشست علمي ياد شده روز پنج شنبه 8 اسفند از ساعت 10 الي 12 در سالن اجتماعات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه واقع در پرديسان، بلوار دانشگاه برگزار مي شود و شركت كليه علاقه مندان در آن آزاد است.