برگزاری نشست علمی «علت و دلیل در علوم اجتماعی (پیش درآمدی بر بحث نهادهای اجتماعی)»

گروه اقتصاد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست علمي «علت و دليل در علوم اجتماعي (پيش درآمدي بر بحث نهادهاي اجتماعي)» را در روز پنج شنبه اوّل اسفندماه برگزار مي كند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي، هدف از برگزاري اين نشست علمي، آماده سازي جهت ورود به بحث نهادهاي اجتماعي عنوان شده است و مباحثي نظير تفاوت دليل و علت، تفاوت علوم طبيعي و اجتماعي، معنا گرايي، قاعده گرايي و اعتبار سازي از محورهاي اصلي اين نشست است.
حجت الاسلام و المسلمين حسن آقانظري استاد گروه اقتصاد و رئيس پژوهشكده علوم اجتماعي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه مي كوشد در خلال اين نشست به اين سئوال كه «چگونه مي‌توان بر اساس نظريه اعتبارسازي احكام شريعت را مبناي نهادسازي قرار داد؟» پاسخي درخور ارائه دهد.
نشست علمي ياد شده روز پنچ شنبه اوّل اسفند از ساعت 10:30 الي 12 در سالن اجتماعات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه واقع در پرديسان، بلوار دانشگاه برگزار مي شود.