نشست علمی بررسی نقد «مکینتایر» بر مبانی لیبرالیسم برگزار می شود

گروه پژوهشي علوم سياسي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست علمي بررسي نقد «مكينتاير» بر مباني ليبراليسم را روز يكشنبه 27 بهمن برگزار مي كند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي، هدف از برگزاري اين نشست آشنايي محققان و استادان حوزه و دانشگاه با نقدهاي بنيادين معاصر بر مباني و مبادي مكتب ليبراليسم بويژه ليبراليسم معاصر از سوي يكي از مهمترين فلاسفه اخلاق و سياست معاصر يعني «السيدر مكينتاير» است.
سخنران اين نشست علمي، دكتر علي عابدي رناني پژوهشگر علوم سياسي و داراي دكتراي فلسفه سياسي معاصر از دانشگاه ملي استراليا است و دبير جلسه دكتر محمد شجاعيان استاديار گروه علوم سياسي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه مي باشد.
شايان ذكر است نشست ياد شده روز يكشنبه 27 بهمن از ساعت 10:30 تا 12 در سالن اجتماعات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه واقع در پرديسان، بلوار دانشگاه برگزار مي شود وشركت در آن براي كليه علاقه مندان آزاد است.