حضور پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در مجلس شورای اسلامی

نمايشگاهي از دستاوردهاي 30 سال فعاليت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از 28 دي لغايت 2 بهمن در مجلس شوراي اسلامي برپا مي شود.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي، در اين نمايشگاه علاوه بر معرفي آثار و دستاوردهاي پژوهشي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، تعدادي تصاوير از رويدادهاي پژوهشگاه از بدو تأسيس دفتر همكاري حوزه و دانشگاه تا كنون براي اولين بار، در معرض ديد نمايندگان مجلس شوراي اسلامي قرار مي گيرد.
افتتاحيه نمايشگاه روز دوشنبه 30 دي ماه ساعت 10 صبح است كه با حضور يكي از اعضاي هيأت رئيسه و تعدادي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي و رئيس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه صورت خواهد پذيرفت.
در ايام برپايي نمايشگاه تعدادي از اعضاي هيأت علمي پژوهشگاه در محل برپايي نمايشگاه جهت پاسخگويي به سئوالات نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در خصوص فعاليت هاي انجام شده حضور خواهند داشت.