برگزاری نشست علمی «گرایش های فکری یونس بن بُکیْر در سیره نگاری»

گروه تاريخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همكاري انجمن تاريخ پژوهان حوزه علميه نشست علمي «گرايش هاي فكري يونس بن بُكيْر در سيره نگاري» را در روز پنج شنبه 19 دي ماه برگزار مي كند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي، هدف از برگزاري اين نشست، شناخت تأثير گذاري فكري يونس بن بُكير بر سيره نگاران پس از خود  است.همچنين بررسي نقش ابن اسحاق (استاد يونس بن بُكير) در شكل گيري فكري شاگردان خود در سيره نگاري  از جمله محورهاي اين نشست علمي است كه توسط حجت الاسلام و المسلمين حسين مرادي نسب استاديار گروه تاريخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ارائه مي شود.
نشست ياد شده در روز پنج شنبه 19 دي ازساعت 10.30تا 12 در سالن اجتماعات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه واقع در قم، پرديسان بلوار دانشگاه برگزار مي شود و شركت علاقه مندان درآن آزاد است.