نشست علمی مفاهیم روان شناختی قرآن برگزار می شود

گروه روان شناسي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست علمي مفاهيم روان شناختي قرآن را روز چهارشنبه 18 دي ماه برگزار مي كند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي، بنابر اعلان گروه روان شناسي پژوهشگاه، هدف از برگزاري اين نشست علمي ارائه تصويري منسجم و دقيق از روان شناسي در قرآن است كه توسط حجت الاسلام والمسلمين دكترمحمد كاوياني استاديارگروه روان شناسي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ارائه خواهد شد.
مراد از روان شناسي قرآني، ضرورت روان شناسي قرآني، اهداف نظري روان شناسي قرآني، اهداف كاربردي روان شناسي قرآني، روش در روان شناسي قرآني، جايگاه روان شناسي قرآني درميان علوم، پيش فرض هاي روان شناسي قرآني، موضوعات روان شناختي قرآني و مفاهيم اساسي روان شناسي قرآني از جمله محورهاي مهمي است كه سخنران اين نشست قصد دارد بدان ها بپردازد.
دكتر كاوياني سعي دارد در اين نشست علمي به منظوركاستن از انتزاعي و كلي بودن مباحث، موضوعات فوق را در بافت يكي از فصول روان شناسي همانند رشد، انگيزش، احساس و ادراك و... با ذكر مثال و شاهد بيان كند.
نشست ياد شده با دبيري حجت الاسلام و المسلمين سالاري فر عضو هيأت علمي گروه روان شناسي در روز چهارشنبه 18دي ازساعت 10تا 12 در سالن اجتماعات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه واقع در قم، پرديسان بلوار دانشگاه برگزار مي شود و شركت علاقه مندان درآن آزاد است.