انتخاب یک اثر از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان اثر برتر هشتمین جشنواره پژوهش های برتر مالیاتی و مالیه عمومی

كتاب «مباني بخش عمومي در اقتصاد اسلامي» تأليف حجت الاسلام و المسلمين حسن­آقا نظري در هشتمين جشنواره پژوهش هاي برتر مالياتي و ماليه عمومي به عنوان اثر «برتر» انتخاب شد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي؛  اين جشنواره توسط سازمان امور مالياتي كشور و به منظور تجليل از پژوهشگران عرصه ماليات با همكاري موسسه توسعه و تحقيقات اقتصادي دانشكده اقتصاد دانشگاه تهران، برگزار مي شود.
در مقدمه كتاب «مباني بخش عمومي در اقتصاد اسلامي» آمده است: برخي اقتصاددانان توسعه بر اين باورند كه شكل‌گيري فرآيند توسعه مي‌طلبد كه انباشت سرمايه از طريق پس‌انداز قشرهاي داراي درآمد بالا انجام پذيرد. از اين‌رو سياست‌هاي اقتصادي با رويكرد كاهش فقر دهك‌هاي پايين جامعه و افزايش رفاه نسبي آنها مانع شروع فرايند توسعه به حساب مي‌آيد. در اين اثر فرآيند توسعه اجتماعي، اقتصادي با رويكرد آموزه‌هاي اسلامي به گونه‌اي مورد تحقيق قرار گرفته است كه از نهان آن عدالت اجتماعي و كاهش فقر، نشأت مي‌گيرد. در واقع محصول طبيعي چنين فرايندي، كاهش فقر و افزايش رفاه با رشد توليد، همزاد به حساب مي‌آيند. بنابراين در اين فرايند نه تنها بين شكل‌گيري توسعه و عدالت اجتماعي تماتع و تضاد وجود ندارد بلكه آن دو همزمان متبلور مي‌شوند.