حضور مسئولان بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

حجت الاسلام و المسلمین الهی خراسانی رئیس بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی و تعدادی از مسئولان این بنیاد روز جمعه گذشته 22 آذر از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کردند.
به­گزارش واحد خبر روابط عمومی؛ در این بازدید که در پاسخ به دیدار رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در تابستان سال جاری از بنیاد پژوهش های آستان قدس رضوی صورت پذیرفته است؛ مسئولان دو مؤسسه در جلسه ای که در حاشیه این بازدید برگزار شد خواستار پیگیری مفاد تفاهم نامه منعقده شدند.
همکاری در چاپ و انتشار آثار مشترک، برگزاری نشست ها و همایش های مشترک و تبادل استاد و محقق برخی از مفاد همکاری تفاهم نامه همکاری میان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی است که در این جلسه پیگیری شد.
همچنین هیئت بازدیدکننده بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی از کتابخانه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدیدکرد.