انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در 3 دانشگاه نمایشگاه کتاب برگزار می کند

انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به­مناسبت هفته پژوهش و روز وحدت حوزه و دانشگاه (27آذر)  نمایشگاه معرفی و ارائه آثار پژوهشگاه  را در دانشگاه های قم، پردیس فارابی دانشگاه تهران و دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می­کند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی، اولین نمایشگاه با همکاری دانشگاه قم از روز شنبه 23 تا چهارشنبه 27 آذر در سرسرای دانشکده ابوعلی سینا این دانشگاه برپا می­شود وساعات بازدید آن از 8 صبح تا 12 و از 14 تا 17 است.
دومین نمایشگاه با همکاری دانشگاه علامه طباطبایی همزمان با اولین روز هفته پژوهش آغاز و تا روز چهارشنبه 27 آذر ماه ادامه خواهد داشت و سومین نمایشگاه نیز با همکاری انجمن ناشران دانشگاهی و پردیس فارابی دانشگاه تهران از روز شنبه 23 آذر آغاز و تا پایان روز چهارشنبه 27 آذر ماه در پردیس فارابی برقرار می­باشد.