گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برخی از منابع درسی این رشته را تدوین می کند

۲۸ آبان ۱۳۹۲ | ۱۳:۰۹ کد : ۲۵۲۱۱ اخبار
مطابق تصمیمات اتخاذ شده در جلسات گروه جامعه­شناسی که در تعدادی از آن­ها حجت الاسلام و المسلمین حسن­آقا نظری رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی پژوهشگاه نیز حضور داشت اعضای هیئت علمی این گروه تصمیم گرفتند تا پایان آذرماه طرح­نامه­های خود را جهت تدوین کتب درسی ارائه ­دهند.
   به­گزارش واحد خبر روابط عمومی، عناوینی نظیر، جامعه شناسی معرفت، اندیشه­های اجتماعی متفکران مسلمان(1) و (2)، نقد و بررسی فمنیسم، زن در قرآن و جامعه­شناسی کجروی از مواردی است که اعضای گروه جامعه­شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه آمادگی خود را برای تدوین کتاب درسی در مورد آن­ها اعلام کرده اند.
گفتنی است هم اینک نیز طرح­ کتاب درسی جامعه­شناسی جنسیت در حال اجراست و درمورد تهیه متن درسی مبانی جامعه­شناسی، رایزنی­هایی با برخی اساتید جامعه­شناسی در حال انجام است.