شرکت انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در پانزدهمین نمایشگاه کتاب استان خراسان رضوی

پانزدهمين نمايشگاه كتاب استان خراسان رضوي از دوم آبان ماه سال جاري در محل نمايشگاه بين­المللي مشهد  افتتاح شده است و انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در آن حضور دارد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي، در اين دوره از نمايشگاه كتاب خراسان رضوي كه تا هشتم آبان ماه ادامه دارد 700 ناشر داخلي و خارجي از 23 كشور، در فضايي به مساحت 20هزار مترمربع آثار خود را عرضه مي نمايند
 انتشارات پژوهشگاه حوزه ودانشگاه نيز آخرين دستاوردهاي علمي پژوهشي پژوهشگاه را در قالب 240 عنوان كتاب و 6 عنوان نشريه علمي پژوهشي در معرض ديد مخاطبان قرار داده است.
همچنين گفتني است امسال با ارسال پوستر انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه براي دانشگاه­هاي استان خراسان رضوي و استان­هاي همجوار و درج آن درسايت­ها و پايگاه­هاي اطلاع رساني اين دانشگاه­ها سعي گرديد اطلاع رساني مناسبي به دانشجويان و اعضاي هيئت علمي آن­ها انجام شود.