«شبهات قانونی و فقهی فراروی جمهوری اسلامی ایران از نگاه هنجارهای بین المللی حقوق بشر»

۲۸ مهر ۱۳۹۲ | ۰۹:۵۷ کد : ۲۵۲۲۳ اخبار
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همكاري كميسيون حقوق بشر اسلامي، نشست علمي «شبهات قانوني و فقهي فراروي جمهوري اسلامي ايران از نگاه هنجارهاي بين­المللي حقوق بشر» را در روز چهارشنبه اوّل آبان برگزار مي­كند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، اين نشست علمي با هدف بررسي مباحث حقوق بشر فراروي انديشه اسلامي در جهان معاصر در سطوح مختلف تقنيني، اجرايي و قضايي و رفع چالش هاي موجود حقوق بشر برگزار مي­شود و سخنران آن دكتر علي­رضا ديهيم مديركل اسبق امور حقوقي وزارت امورخارجه است.
دبير نشست علمي يادشده دكتر محمدحسن ضيايي­فر دبير كميسيون حقوق بشر اسلامي است كه در روز چهارشنبه اوّل آبان ماه از ساعت 10 تا 12 در سالن اجتماعات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه واقع در قم، پرديسان، بلوار دانشگاه برگزار مي شود و شركت كليه علاقه­مندان در آن آزاد است.