حاصل تلاش های 6 ماهه نخست پژوهشکده علوم اجتماعی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

پژوهشکده علوم اجتماعی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه که شامل گروه­های اقتصاد، علوم­ سیاسی، جامعه­شناسی و مدیریت است در شش ماه نخست امسال در راستای بررسی و تدوین برنامه پنج ساله گروه­های زیر مجموعه، 25 جلسه علمی اجرایی برگزارکرده­است.
بنابر گزارشی که ازسوی این پژوهشکده در اختیار واحد خبر روابط عمومی قرار گرفته است در این مدت ده جلسه درباره تنظیم برنامه پژوهشی پنج ساله گروه اقتصاد بوده است که با توجه به اسناد بالادستی نظیر، سند راهبردی پژوهشگاه، گزارش عملکرد دو سال گذشته گروه(1390 و 1391)، سیاست­های ابلاغی ریاست پژوهشگاه، برنامه سال 1392 گروه، طرح «نیازسنجی در قلمرو دانش اقتصاد اسلامی» انجمن اقصاد اسلامی حوزه علمیه و طرح ممیزی «صد موضوع مهم علمی، ممیزی دانش اقتصاد اسلامی» صورت پذیرفته است.
همچنین بررسی سرفصل­های رشته‌ اقتصاد که در شورای تحول علوم انسانی در حال نهایی شدن است مبنای برنامه‌ریزی برنامه پژوهشی 5 ساله گروه اقتصاد قرارخواهدگرفت.
در این پژوهشکده، گروه علوم سیاسی با برگزاری پنج جلسه نسبت به تنظیم برنامه پژوهشی پنج ساله خود با هدف تعیین حوزه فعالیت هر یک از اعضای هیئت علمی گروه، هماهنگ‌سازی فعالیت اعضای گروه با اهداف کلان پژوهشگاه و اسناد بالادستی در زمینه علوم انسانی اسلامی، برنامه‌ریزی به منظور تدوین کتب درسی علوم سیاسی در عرصه اندیشه سیاسی اسلامی، تأکید بر انتشار مجله علمی پژوهشی در زمینه علوم سیاسی اسلامی، تأکید بر ضرورت ارتباط اعضای گروه با مجلات حوزه علوم سیاسی و اندیشه سیاسی اسلام و تعیین 25 عنوان پژوهشی براساس سند راهبردی پژوهشگاه و برنامه شورای تحول اقدام نموده است.
گروه مدیریت این پژوهشکده نیز با برگزاری پنج جلسه در شش ماهه اول سال 1392 نسبت به تنظیم برنامه پژوهشی پنج ساله از طریق بررسی سرفصل­های دروس دانشگاهی و عناوین درسی رشته‌ مدیریت در چارچوب اسناد بالادستی اقدام نموده­است.
همچنین گروه جامعه­شناسی پژوهشکده علوم اجتماعی، ضمن برگزاری پنج جلسه در این مدت، نسبت به تنظیم برنامه پژوهشی پنج ساله با توجه به بررسی سرفصل دروس دانشگاهی و عناوین درسی رشته‌ جامعه‌شناسی اقدام کرده­است.