پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد

۲۸ مرداد ۱۳۹۲ | ۰۹:۴۸ کد : ۲۵۲۴۵ اخبار
حجت الاسلام و المسلمین دکتر طیب حسینی مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در مصاحبه با واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه اعلام کرد این پژوهشگاه با مجوزی که از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دریافت داشته است از میان برادران حوزوی واجد شرایط برای نیم سال اول تحصیلی 92-93 دانشجوی کارشناسی ارشد می پذیرد.
وی افزود: برادران طلبه پایه 5 به بالا که حداکثر سن آنان 35 سال باشد می توانند در این آزمون شرکت کنند.
دو رشته علوم قرآن و حدیث با گرایش فلسفه تفسیر و تاریخ اسلام با گرایش مطالعات تاریخ تشیع رشته هایی هستند که در آن ها دانشجو پذیرش می شود.
به گفته مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، داوطلبان فرصت دارند تا 4 شهریور جهت ثبت نام به صورت حضوری به نشانی قم، پردیسان، بلوار دانشگاه، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه مراجعه نموده و یا با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نشانی www.rihu.ac.ir  فرم ها را پس از تکمیل همراه با مدارک مورد نیاز از طریق پست ارسال نمایند.
همچنین بنا بر تقویم اعلام شده، زمان برگزاری آزمون کتبی 4 مهر ماه سال جاری است. داوطلبان می توانند در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 02532111262 تماس حاصل نمایند.