انعقاد تفاهم نامه همکاری میان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دانشگاه آزاد تهران شمال

۰۳ مرداد ۱۳۹۲ | ۰۹:۱۸ کد : ۲۵۲۵۳ اخبار
رؤسای پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دانشگاه آزاد تهران شمال سه شنبه شب گذشته تفاهم نامه همکاری علمی میان دو مرکز را امضاء کردند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، در جلسه ای که سه شنبه شب گذشته در دفتر تهران پژوهشگاه برگزار شد دکتر مسعود اخوان فرد رئیس دانشگاه آزاد تهران شمال و حجت الاسلام و المسلمین دکتر سعیدی روشن رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه یاداشت تفاهم نامه همکاری میان دو مرکز را امضاء کردند.
 هدف از انعقاد این تفاهم نامه استفاده از توانایی های علمی و توسعه همکاری های آموزشی، تحقیقاتی در جهت استمرار ارتباط سازمان یافته بین پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دانشگاه آزاد تهران شمال ذکر شده است.
موضوعات آموزشی و پژوهشی نظیر برگزاری کارگاه های آموزشی، همایش ها و نشست های علمی مشترک، بازدید های علمی و کارآموزشی دانشجویی، حمایت از پایان نامه های دانشجویان تحصیلات تکمیلی، چاپ و انتشار کتاب و مقالات مشترک از جمله مفاد تفاهم نامه منعقده شده میان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دانشگاه آزاد تهران شمال است.