نشست علمی «عرفان و مدیریت»

۲۵ خرداد ۱۳۹۲ | ۰۹:۰۰ کد : ۲۵۲۷۰ اخبار
گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری گروه عرفان اسلامی پژوهشکده امام خمینی(ره) نشست علمی عرفان و مدیریت را برگزار می کنند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، اعضای هیأت علمی و شورای علمی گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در راستای تهیه مقدمات برگزاری این نشست، روز دوشنبه 13 خرداد جلسه ای را با حضور اعضای گروه عرفان اسلامی پژوهشکده امام خمینی به ریاست دکتر فاطمه طباطبائی در محل پژوهشکده امام خمینی و انقلاب اسلامی برگزار نمود. در این جلسه ابتدا ضرورت ورود اندیشه های عرفانی به عرصه مدیریت سازمان ها مطرح شد و پس از آن موضوعات مشترکی که از ادبیات عرفانی در دانش مدیریت و سازمان قابل طرح است به بحث نهاده شد و در نهایت مقرر گردید ادبیات عرفانی مدیریت که در تئوری های غربی ریشه دار تر است ابتدا مورد بازخوانی قرار گیرد.
لازم به ذکر است که  پیش نشست بعدی در روز شنبه 15 تیر در محل پژوهشکده امام خمینی (ره) با ارائه دکتر رستگار با موضوع معنویت در سازمان برگزار خواهد شد.