دومین جلسه تدوین برنامه پنج ساله گروه علوم سیاسی برگزارشد

دومین جلسه تدوین برنامه پنج ساله گروه علوم سیاسی با حضور رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و اعضا، هیات علمی گروه علوم سیاسی برگزار شد. در این جلسه ، عناوین درسی جدید رشته علوم سیاسی در مقطع کارشناسی که توسط کارگروه تحول و ارتقا علوم سیاسی در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است مورد بحث و بررسی قرار گرفت . حجت الاسلام و المسلمین آقانظری رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی با اشاره به نقش مهم و بنیادین تالیف کتب درسی به ویژه دروس بنیادین اندیشه سیاسی اسلام در تحول و ارتقا و دانش سیاسی در سطح دانشگاهها و موسسات آموزش عالی ، تاکید کرد یکی از عرصه هایی که برنامه پنج ساله گروه علوم سیاسی باید بر آن تمرکز کند تالیف کتب درسی با توجه به عناوین و سرفصل های جدیدی است که توسط شورای تحول و ارتقا علوم انسانی تصویب شده است . در این جلسه مقرر شد اعضا هیات علمی گروه علوم سیاسی حوزه های تمحض پژوهشی و همچنین عناوین بنیادین دروس جدید علوم سیاسی با رویکردی دینی را تعیین و در جلسه آینده گروه با رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی ارائه دهند.