معرفی سبک زندگی در علوم انسانی و اسلام برای ایرانیان خارج از کشور

شبکه جهانی «جام جم» در برنامه «تراز» درهفته گذشته، طی سه جلسه به معرفی سبک زندگی در علوم انسانی و اسلام به ایرانیان خارج از کشور پرداخت.
این برنامه هفته ای سه شب، یعنی، دوشنبه شب‌، سه شنبه شب، و چهارشنبه شب به طور زنده، برای فرهیخته­گان ایرانی در خارج از ایران پخش می شود.
زمان پخش آن از ساعت 30/ 12 تا 30/ 1 نیمه شب به وقت ایران است که به وقت کشورهای اروپا و....،‌که مخاطب این برنامه هستند، از بهترین و پربیننده تری ساعات محسوب می شود.
موضوع جلسات در هفته­ای که گذشت (16، 17 و 18 اردیبهشت)، عبارت بود از «نظریه­های سبک زندگی در علوم انسانی و اسلام».
کارشناس این جلسات، حجت الاسلام وا لمسلمین دکتر محمد کاویانی، عضو هیئت علمی گروه روانشناسی ‌پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بود.
گفتگوها در ریزموضوعاتی مثل: مفهوم سبک زندگی، مفاهیم نزدیک به آن، تقسیم آن به توصیفی و تجویزی، نظریه­های جامعه­شناسان و روانشناسان، فاصله بین نظریه و کاربرد، نظریه سبک زندگی اسلامی، سنجش سبک­زندگی اسلامی، سبک زندگی و مُد،  و ...، انجام شد.