135 نشست علمی در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شده است

بر اساس گزارش منتشره از سوی گروه همکاری های علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از خرداد 1389 تا پایان اسفند 1391 تعداد 135  نشست علمی توسط گروه های پژوهشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شده است.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، تعداد 47 نشست از این تعداد، به صورت مشترک با سایر مراکز علمی پژوهشی بوده و تعداد 4 نسشت نیز به صورت مشترک میان گروه های پژوهشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شده است.
براساس  این گزارش، گروه حقوق با 26 نشست و گروه فلسفه علوم انسانی با 22 نشست پیشتاز برگزاری نشست های علمی در این بازه زمانی بوده اند و پس از آن ها گروه های مدیریت و قرآن پژوهی هریک با 20 و 17 نشست علمی در رتبه های بعدی قرار دارند.
از میان نشست های علمی یاد شده، 4 نشست علمی منجر به ارائه طرح نامه کرسی های نظریه پردازی شده است که توسط گروه های روان شناسی، قرآن پژوهی، تاریخ اسلام و علوم اجتماعی برگزار شده و 3 نشست علمی هم منجر به ارائه مقاله به همایش های بین المللی شده که توسط گروه های اقتصاد، فلسفه علوم انسانی و قرآن پژوهی برگزار گردیده است.