سفر رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به کشور مالزی درچارچوب همکاری های علمی ایران و مالزی

۱۷ فروردین ۱۳۹۲ | ۱۲:۴۲ کد : ۲۵۳۱۹ اخبار
حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدباقر سعیدی روشن، رئیس پژوهشگاه حوزه ودانشگاه از فردا سفری 5 روزه را به کشور مالزی آغاز خواهد کرد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، وی که به عنوان عضو کمیته مشترک ایران و مالزی برای نظارت، پیگیری و هماهنگی تمامی برنامه های مشترک بین ایران و مالزی در این سفر حضور دارد چندی پیش از سوی دکتر محمد مهدی نژاد نوری معاون پژوهشی و فناوری وزیر علوم به عنوان یکی ازاعضای این کمیته منصوب شد.
هدف از ایجاد این کمیته، همکاری های گسترده میان جمهوری اسلامی ایران با مجموعه بین المللی «مالتی ورسیتی» و دانشگاه البخاری مالزی در حوزه علوم انسانی ذکر شده است.
دکترسعید قدیمی مدیرکل دفتر خدمات و پشتیبانی آموزش عالی وزارت علوم، حجت الاسلام و المسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه رئیس مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، مهندس اسماعیل قادری فر مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی و سرکار خانم دکتر سوسن قهرمانی قاجار رئیس دانشکده ادبیات، زبان ها و تاریخ دانشگاه الزهراء(س) از اعضای دیگر کمیته اعزامی ایران به مالزی هستند.