نشست علمی «سنجش نظریه پارادایم اجتهادی دانش دینی(پادّ)» برگزار می شود

گروه فلسفه علوم انسانی پژوهشگاه حوزه ودانشگاه نشست علمی «سنجش نظریه پارادایم اجتهادی دانش دینی(پاد)» را در روز چهارشنبه 23 اسفند برگزار می کند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، این نشست علمی به بررسی و سنجش مدل «پارادایم اجتهادی دانش دینی» یا «مدل پادّ» که از سوی گروه فسلفه علوم انسانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در زمینه تولید علم دینی ارائه شده است؛ می پردازد و هدف آن، تدقیق در بحث علم دینی و میزان کامیابی مدل پادّ ذکر شده است که توسط حجت الاسلام و المسلمین حسن آقانظری دانشیار گروه اقتصاد اسلامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ارائه می شود.
نشست یاد شده روز چهارشنبه 23 اسفند سال جاری از ساعت 10 تا 12 صبح در سالن اجتماعات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه واقع در قم، پردیسان، بلوار دانشگاه برگزار می شود و شرکت در آن برای عموم علاقه مندان آزاد است.