شرکت نشریات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در نخستین نمایشگاه نشریات تخصصی

روز گذشته اولین نمایشگاه نشریات تخصصی با حضور سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، نسرین سلطانخواه معاون علمی فناوری ریاست جمهوری و محمد جعفر محمدزاده معاون امور مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد در محل سالن حجاب افتتاح شد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه  ودانشگاه در این نمایشگاه 250 نشریه تخصصی و دانشگاهی در 100 غرفه طراحی شده میزبان علاقه مندان به نشریات تخصصی خواهند بود.
برگزاری این نمایشگاه در راستای وعده معاونت امور مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در رابطه با برگزاری نشریات تخصصی و باهدف توسعه فرهنگ و اندیشه و گسترش علم و فناوری و تعامل میان نشریات تخصصی با مراکز علمی دانشگاهی بوده است.
گفتنی است، از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه 4 نشریه علمی پژوهشی، «روش شناسی علوم انسانی»، «مطالعات اسلام و روان شناسی»، «تربیت اسلامی» و «جستار های اقتصادی» و 2 نشریه علمی تخصصی، «اسلام و علوم اجتماعی» و «اسلام و مدیریت» در معرض دید بازدیدکنندگان قرار دارد.
نخستین نمایشگاه نشریات تخصصی از چهاردهم تا بیستم اسفندماه از ساعت 9 صبح تا 18 در مرکز آفرینش های فرهنگی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان (سالن حجاب) برگزار می شود.