روز پنج شنبه 21 دی ماه سال جاری جلسه بررسی و ارائه گزارش از فعالیت ها و عملکرد گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با حضور دکتر لطف الله فروزنده معاون پارلمانی رئیس جمهور در دفتر تهران پژوهشگاه برگزار شد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، دکتر فروزنده موضوع چگونگی تعامل با گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه را در محورهای زیر بیان کرد:
ضرورت پرداخت به مدیریت اسلامی در سطح مراکز آموزشی و پژوهشی، مشارکت در تهیه متون درسی مدیریت اسلامی، مشارکت در پرورش نیروی انسانی مناسب جهت آموزش منابع درسی، مشارکت در به وجود آوردن زمینه اجرا و تحقق مدیریت اسلامی در سطح ساختار اداری.
وی همچنین افزود: «الان دانشگاه پیام نور جایگاه دائم دارد، گروه مدیریت می تواند متون درسی را بدانجا بدهد و تحول متون درسی را از آنجا شروع کند، برای رفع نگرانی تغییر دولت، این گروه را می توان به شورای عالی انقلاب فرهنگی وصل نمود.»
معاون پارلمانی رئیس جمهور ادامه داد: «برای قطب شدن در زمینه مدیریت اسلامی متنی آماده کنید و به من بدهید تا به دکتر حداد عادل بدهم.»
پس از سخنان دکتر فروزنده، اعضای شورای علمی گروه مدیریت پژوهشگاه نظرات خود را پیرامون موضوعات مطرح شده چنین بیان کردند:
دکتر پسران قادر:«پیشنهاد دکتر فروزنده مخاطب شناسی و مشتری مداری برای فعالیت های پژوهشی گروه می باشد که باید گروه از آن استفاده نماید، موارد پیشنهادی به گروه قابل اجرا و تحقق است، سیاست های کلی نظام اداری در تهیه سرفصل های آموزشی مورد توجه قرار گیرد.»
دکتر زاهدی:«پیشنهادات مطرح شده، در گروه قابل تحقق می باشد، جهت اجرایی کردن مطالب آموزشی در سطح ساختار اداری پیشنهاد می شود همکاری اساتید آموزش و مدیران اجرایی در انتقال مطالب آموزشی به دانشجویان صورت گیرد، در مدیریت، تئوری پذیرش داریم یعنی باید افراد مشارکت داده شوند تا یک طرح را قبول کنند، باید افرادی که مشروعیت و مقبولیت دارند طرح تحول علوم انسانی را اجرا و تدریس کنند.»
دکتر تسلیمی:«باید توجه داشت که تجربه های ناکام گذشته تکرار نشود، پیشنهاد می شود جهت اطمینان از تحقق این پیشنهادات، اجرای طرح به لحاظ جایگاه قانونی و رسمی آن، تثبیت شده باشد، به لحاظ هزینه ای و بودجه ای گروه مدیریت را تقویت نمایید و در مقابل، مسئولیت اجرای این پیشنهادات و طرح را به گروه واگذار نمایید.»
دکتر عابدی جعفری:«برای تحقق این پیشنهادات، گروه مدیریت پژوهشگاه باید به عنوان قطب و مرجع رسمی در زمینه مدیریت اسلامی شناخته شود، بودجه کافی به گروه تخصیص یابد، از طریق گروه، اساتید و صاحب نظران این رشته به مشارکت فراخوانده شوند.»
امیر حسین زاده:«جهت تحقق این پیشنهادات باید جایگاه گروه به عنوان مسئول اجرای آن به رسمیت شناخته شود، باید به لحاظ محتوایی مطالب ارائه شده در بعد اسلامی وزانت علمی و کیفی داشته باشد، علت عدم توجه اساتید مطرح به تحقیقات اسلامی کیفیت پایین آنهاست، غیر از تهیه متن باید راه برای تدریس متون فراهم شده در دانشگاه ها هموار شود، هم اکنون چند متن آماده شده است. می توان همان ها را نقطه شروع کار قرار داد و
برای آشنا نمودن علوم انسانی با کاربرد، پیشنهاد می شود اداره دانشکده های مدیریت به صنایع واگذار شود.»
در پایان این جلسه مقررشد با توجه به مطالب ارائه شده از سوی اعضای محترم، جلسه ای با حضور دکتر فروزنده و دکتر توکلی و مدیر گروه مدیریت جهت عملیاتی کردن پیشنهادات برقرار گردد، برنامه ارائه شده با راهنمایی و نظارت دکتر پسران قادر و دکتر عابدی جعفری اصلاح و تکمیل گردد، در خصوص پیشنهاد تهیه پایگاه داده های مدیریت اسلامی با مشارکت گروه مدیریت و معاونت علوم و فناوری ریاست جمهوری، ضمن موافقت اصولی با این پیشنهاد، مقرر گردید دکتر حسن عابدی جعفری به عنوان نماینده گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه جهت مذاکره و تهیه طرح تفصیلی، به آن معاونت معرفی گردد.