شرکت انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در پنجمین نمایشگاه کتاب یزد

پنجمین نمایشگاه کتاب یزد با حضور 300 ناشر و با ارائه 35 هزار عنوان کتاب در 200 غرفه در دانشگاه یزد برگزار شده است.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، در این نمایشگاه سه هزار و 500 عنوان کتاب شامل موضوعات مذهبی، درسی، کمک درسی، علمی و تاریخی در معرض دید عموم قرار داده شده است
این نمایشگاه علاوه بر بخش‌های متعارف در همه نمایشگاه‌های استانی، دارای بخش ویژه کتب پیامبر اعظم (صلوات الله علیه)، بخش ویژه کتب حوزه و بخش ویژه کتب دانشگاهی است که غرفه انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در بخش کتب دانشگاهی قرار دارد.
همچنین برای این نمایشگاه مبلغ 280 میلیون تومان بن یارانه‌ای کتاب در نظر گرفته شده است که از طریق بانک مستقر در نمایشگاه به صورت کارت‌های الکترونیکی در اختیار علاقه مندان قرار خواهد گرفت.
ناشران در این نمایشگاه کتب خود را با تخفیف 40درصد ارائه می نمایند.
پنجمین نمایشگاه کتاب یزد در دو سالن مستقر در دانشگاه یزد تا 8 اسفند صبح‌ها از ساعت 9 تا 12 و عصرها از ساعت 16 تا 20 پذیرای علاقمندان به کتاب و کتابخوانی خواهد بود
نقدکتاب،شب شعر کتاب،نشست فرهنگی شامل؛عفاف وحجاب،سبک زندگی و غرفه نقاشی کودک از فعالیت های مهم برنامه جنبی در حاشیه نمایشگاه بزرگ کتاب است.