شماره جدید دو فصلنامه «مطالعات اسلام و روان شناسی» منتشر شد

۲۳ بهمن ۱۳۹۱ | ۱۰:۴۶ کد : ۲۵۳۳۶ اخبار
به همت گروه روان شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه دهمین شماره دو فصلنامه علمی پژوهشی «مطالعات اسلام و روان شناسی» منتشر شد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، در این شماره مقالات: تحلیل محتوای کتاب های «هدیه های آسمان» و «فارسی» مقطع ابتدایی از نظر توجه به مهدویت، نقش «انتظارات زناشویی» و «مبادلات» در پیش بینی «رضایت زناشویی زوجین» و نقش «پایبندی مذهبی» و «جنسیت» در «اضطراب امتحان»،
منتشر شده است.
همچنین تاثیر «قرائت قرآن» بر «تنیدگی های روانی»و «راهبردهای مقابله ای» در بین دانشجویان، اثربخشی «روان درمانی شناختی-رفتاری مذهب محور» بر «سازگاری زناشویی» و رابطه بین رشد اعتقادی و سلامت روانی دانشجویان و الگوی اعتماد به نفس در اخلاق اسلامی به رشته تحریر درآمده است.
نسخه دیجیتالی مجله هم اکنون در سایت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در دسترس علاقه مندان قرار دارد.