شماره جدید دو فصلنامه «تربیت اسلامی» منتشر شد

به همت گروه علوم تربیتی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه چهاردهمین شماره دو فصلنامه علمی پژوهشی «تربیت اسلامی» منتشر شد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، در این شماره مقالات: تعریف تربیت و تطبیق آن بر حرکت فلسفی، نظریه قبض- ظهور: تبیینی شناختی برای فعال نمودن امر به معروف و نهی از منکر در جامعه، ملاحظات جنسیتی در برنامه‌ریزی‌آموزشی با تأکید بر آموزه‌های قرآنی با محوریت تفسیر المیزان، نهاد آموزشی مکتب در قیروان (قرن سوم) به روایت محمد بن سُحنون منتشر شده است.
همچنین مدل‌های تربیتی در تقویت مشاهده از منظر روایات امام علی (ع)، راهبردهای بنیادی تبلیغات در تعلیم آموزه های دینی و تربیت اسلامی، تأملی بر رویکرد و روش فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی در کتاب «درآمدی بر فلسفه تعلیم و تربیت در جمهوری اسلامی ایران» وانواع علم از منظر علامه طباطبایی و پیامدهای آن در قلمرو اهداف و محتوای برنامه درسی به رشته تحریر درآمده است.
نسخه دیجیتالی مجله هم اکنون در سایت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در دسترس علاقه مندان قرار دارد.