اولین شماره دو فصلنامه علمی تخصصی «اسلام و مدیریت» منتشر شد

اولین شماره دو فصلنامه علمی تخصصی «اسلام و مدیریت» به صاحب امتیازی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و سردبیری دکتر شمس السادات زاهدی منتشر شد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، هدف از انتشار این مجله گسترش و تعمیق مطالعات و پروژه های تحقیقاتی در زمینه مدیریت اسلامی و زمینه سازی جهت تولید علم مدیریت اسلامی ذکر شده است و این نشریه بنا دارد به صورت علمی و تخصصی به مبانی، اصول و مسائل مدیریت با دیدگاه اسلامی بپردازد.
در اولین شماره این دوفصلنامه مقالاتی نظیر، الگوی رهبری خدمتگزار مبتنی بر دیدگاه امام خمینی(ره)، تدوین مدیریت اثر بخش مسجد، تأملی بر رابطه فضلیت و صلاحیت در مدیریت اسلامی، مدیریت اسلامی از التقاط ایدئولوژیک تا التقاط عملی و شاخص های عدالت در سازمان به رشته تحریر درآمده است.
علاقه مندان می توانند جهت استفاده از مقالات اولین شماره دو فصلنامه «اسلام و مدیریت» به آدرسwww.im.rihu.ac.ir  مراجعه نمایند.