نشست علمی «واگرایی و همگرایی گروه های فعّال در عصر رسول خدا(صلوات الله علیه)» برگزار می شود

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری پژوهشکده تاریخ اسلام نشست علمی «واگرایی و همگرایی گروه های فعّال در عصر رسول خدا(صلوات الله علیه)» را در روز یک شنبه 8 بهمن برگزار می نماید.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، هدف از برگزاری این نشست علمی، آشنایی جامعه علمی و دانشگاهی با عصر نبوی(ص)، تبیین زوایایی از زندگانی رسول خدا(صلوات الله علیه) با تکیه بر نقش آفرینی اصحاب آن بزرگوار در حوادث سیاسی اجتماعی آن دوره، ترسیم زمینه ها و پیامدهای واگرایی و همگرایی صحابه در دوره گذار از تفکر جاهلی به اسلامی و تبیین رقابتی بودن آن دوره در عین وجود همدلی ها و در نتیجه تبیین نقد پذیری علمی و روشمند تفکر برخورد یکسان با همه صحابه می باشد.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین حسینیان مقدم استادیار گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان سخنران این نشست علمی بنا دارد نقش یهود و منافقین در واگرایی اصحاب رسول خدا (صلوات الله علیه) ، تأثیر عوامل سیاسی، فرهنگی، اقتصادی در بروز یا تشدید واگرایی ها، نقش و راهکار های رسول خدا(صلوات الله علیه)   (به عنوان رهبری جامعه) در کنترل و هدایت واگرایی ها، علل و عوامل بروز همگرایی درعصر نبوی(ص) و پدیدار شناسی سقیفه با پیشینه واگرایی را تبیین کند.
شایان ذکر است نشست یاد شده روز یک شنبه 8 بهمن از ساعت 16.30 تا 18.30 در پژوهشکده تاریخ اسلام به آدرس تهران، خیابان شهید عباسپور، خیابان رستگاران، کوچه شهروز پلاک 33 برگزار می شود وشرکت کلیه علاقه مندان در آن آزاد است.