جلسه نقد و بررسی «اطلس تاریخ اسلام» با حضور ناقدینی از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، دانشگاه اصفهان و دانشگاه باقرالعلوم (عل

۲۰ دی ۱۳۹۱ | ۱۰:۴۸ کد : ۲۵۳۵۵ اخبار
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، انجمن تاریخ پژوهان حوزه علمیه و مؤسسه اطلس شیعه جلسه نقد و بررسی « اطلس تاریخ اسلام» را روز پنج شنبه 28 دی ماه برگزار می کنند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، دکتر اصغر منتظر القائم، دانشیار دانشگاه اصفهان، حجت الاسلام و المسلیمن حسین مرادی نسب، استادیار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و حجت الاسلام و المسلمین دکتر محسن الویری، استادیار دانشگاه باقرالعلوم(علیه السلام) به عنوان ناقد به نقد و بررسی کتاب اطلس تاریخ اسلام خواهند پرداخت.
ناقدین تلاش می کنند ساختار مباحث جغرافیایی، نقشه ها و تصاویر، اطلاعات و معلومات تاریخی این اثر ارزنده را در بوته نقد قرار داده تا میزان اعتبار و موفقیت آن را مشخص سازند و در مقابل حجت الاسلام و المسلمین ابوالفضل بنائی کاشی مدیر پروژه «اطلس تاریخ اسلام» به بیان توضیحات و دفاع خواهد پرداخت.
شایان ذکر است جلسه علمی یادشده روز پنج شنبه 28 دی ماه سال جاری از ساعت 14.30 در محل انجمن های حوزه علمیه واقع در قم، بلوار جمهوری اسلامی، کوچه 2، فرعی اول برگزار می شود و حضور تمامی علاقه مندان در آن آزاد است.