دستیابی به قطب علمی در رشته‌های علوم انسانی/وجود مشکلات مالی

۱۱ آذر ۱۳۹۱ | ۰۹:۴۵ کد : ۲۵۳۷۰ اخبار
خبرگزاری فارس: رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با اشاره به تدوین سند این پژوهشگاه گفت: براساس این سند برنامه داریم تا به قطب علمی در رشته‌های مختلف علوم انسانی تبدیل شویم.

حجت الاسلام و المسلمین دکترمحمدباقر سعیدی روشن، رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس افزود: این پژوهشگاه براساس سند چشم‌انداز خود برنامه دارد در رشته‌های علوم انسانی مانند اقتصاد، مدیریت، جامعه شناسی و روانشناسی به قطب علمی دست‌یابد.

وی بیان داشت: براساس سند پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برنامه‌ریزی، هدف‌گذاری و چشم انداز بلند مدت ناظر به رشته‌های گوناگون علوم انسانی تدوین شده است.

رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه افزود: در این سند برنامه‌های پژوهشگاه در حوزه علوم انسانی ناظر به مبانی و مبادی دینی خواهد بود.

دکترسعیدی روشن با اشاره به مشکلات مالی در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه گفت: این مشکلات بر روی فعالیت‌های پژوهشی این پژوهشگاه تأثیر می‌گذارد.