آیا تحلیل معرفت امکان دارد؟

گروه فلسفه علوم انسانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست علمی «امکان سنجی تحلیل معرفت؛ یک مناقشه پردامنه » را برگزار می کند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، این نشست روز چهارشنبه 15 آذر ماه سال جاری از ساعت 10 الی 12 در سالن اجتماعات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزا ر می شود و سخنران آن دکتر مهدی علی پور استادیار گروه فلسفه علوم انسانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه خواهد بود.
بنا بر اعلام گروه فلسفه علوم انسانی هدف از برگزاری این نشست، بحث علمی در خصوص امکان یا عدم امکان تحلیل معرفت با توجه به پادنمونه های گتیه که همچنان امکان یک تحلیل کامل از معرفت را با چالش روبرو کرده است؛ می باشد.
اشاره به تحلیل کلاسیک معرفت و پادنمونه های گتیه، اشاره به کوشش های گوناگون برای پاسخ به پادنمونه ها با ملاحظه امکان تحلیل معرفت، تبیین دیدگاه ناممکن بودن تحلیل معرفت و اشاره به نظریه تیموثی ویلیامسون در این باب و تبیین دیدگاه سخنران در خصوص ناممکن بودن تحلیل معرفت از جمله محورهای این نشست ذکر شده است.
گفتنی است نشست یادشده روز چهارشنبه 15 آذر از ساعت 10 الی 12 در سالن اجتماعات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه واقع در قم، پردیسان، بلوار دانشگاه برگزار می شود و شرکت کلیه علاقه مندان در آن آزاد است.