نشست علمی نسبت تجربه دینی و تجربه اخلاقی

۱۴ آبان ۱۳۹۱ | ۱۳:۳۵ کد : ۲۵۳۸۳ اخبار
گروه فسلفه و کلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست علمی «نسبت تجربه دینی و تجربه اخلاقی» را فردا دوشنبه 15 آبان از ساعت 10 الی 12 در پژوهشگاه حوزه دانشگاه برگزار می کند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی شیروانی سخنران و دبیر این نشست علمی است و دکتر محمد فتحعلی خانی نیز از دیگر سخنرانان این نشست علمی می باشد که به تبیین مفهومی و ارائه دیدگاه ها و نقد مسائل مطرح در این زمینه پراخته و رای برگزیده را بیان خواهد کرد.
بنا بر اعلام گروه فلسفه و کلام، سئوالاتی نظیر: تجربه دینی چیست؟ تجربه اخلاقی چیست؟ و چه نسبتی میان آن دو برقرار است؟ از جمله پرسش های مطرح در این خصوص می باشد که در جلسه فردا پاسخی درخور در باره ی آن ها توسط سخنرانان ارائه خواهد شد.
شایان ذکر است نشست مزبور فردا دوشنبه 15 آبان از ساعت 10 الی 12 در سالن اجتماعات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در قم شهرک پردیسان، بلوار دانشگاه برگزارمی شود و حضور در آن برای کلیه علاقه مندان آزاد است.