شرکت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها

۱۰ آبان ۱۳۹۱ | ۱۰:۴۹ کد : ۲۵۳۸۵ اخبار
 انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها که از 7 تا 14 آبان ماه در مصلی بزرگ تهران برگزار می گردد، شرکت نموده است.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی، نشریات: فصلنامه علمی- پژوهشی روش‌شناسی علوم انسانی، دوفصلنامه علمی- پژوهشی مطالعات اسلام و روان‌شناسی، دوفصلنامه علمی- پژوهشی جستارهای اقتصادی، دوفصلنامه علمی- پژوهشی تربیت اسلامی و دوفصلنامه علمی- تخصصی اسلام و علوم اجتماعی نشریاتی هستندکه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در این دوره از نمایشگاه به مخاطبان عرضه می نماید.
 همچنین علاوه بر نشریات یادشده، جدیدترین آثار پژوهشگاه درغرفه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه که در انتهای راهرو شماره 4 واقع شده در معرض دید علاقه مندان قرار گرفته است و از ساعت نه صبح تا هشت شب پذیرای بازدیدکنندگان می باشد.