پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ظرفیت بالایی دارد

محمدمهدی نژاد نوری، معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفتگو با خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران در خصوص مباحث مطرح شده در نودمین کمیسیون دائمی شورای عالی عتف گفت:
یکی از مباحثی که در نودمین کمیسیون دائمی شورای عالی عتف مطرح شد بحث پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است چرا که از ابتدا این دفتر برای ایجاد ارتباط بیشتر بین حوزه و دانشگاه با توجه به نظر امام خمینی(ره) در بحث وحدت بین حوزه و دانشگاه تشکیل شد.
وی افزود: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه هم اکنون با توجه به ظرفیت بالایی که دارد در حال فعالیت است چنانچه تاکنون 230 اثر در حوزه علوم انسانی با توجه به تاکیدات و مباحث اسلامی منتشر کرد و همکاری گسترده ای با معاوت های آموزشی دارد و هم اکنون حتی در 38 طرح کلان ملی نیز این پژوهشگاه در محور کار قرار دارد.
مهدی نژاد نوری خاطرنشان کرد: 2 طرح کلان در حوزه علوم انسانی هنوز عنوان و طرح مشخصی ندارد و کمیسیون دائمی شورا آن را مشخص می کند.