نشست علمی «قوانین طبیعت و شرطی های خلاف واقع»

۰۶ آبان ۱۳۹۱ | ۱۰:۰۰ کد : ۲۵۳۹۲ اخبار
گروه فلسفه علوم انسانی پژوهشگاه حوزه ودانشگاه نشست علمی «قوانین طبیعت و شرطی های خلاف واقع» را در روز چهارشنبه 10 آبان برگزار می کند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، سخنران این نشست علمی دکتر کاوه لاجوردی پژوهشگر پژوهشگاه دانش های بنیادی است.
 وی می خواهد در جریان این نشست، تصویر روشن تری در مورد ارتباط معرفت شناختی قوانین طبیعت و احکام شرطی خلاف واقع ارائه دهد.
به اعتقاد دکتر لاجوردی در بحث های فلسفی در مورد قوانین طبیعت‌، اقامه ی دلیلی شبیه به این بسیار مرسوم است: بعضی احکام کلی صادق شرطی های خلاف واقع مربوط را صادق نمی کنند؛ لذا چنین نیست که هر حکم کلی صادق قانونی طبیعی باشد.
مدعای وی در این بحث، این است که این استدلال کارا نیست چرا که درک ما از ارزش صدق هر شرطی خلاف واقع مبتنی است بر درک مان از اینکه بعضی از احکام مربوط قانون طبیعی هستند یا نه.
شایان ذکر است نشست علمی مزبور روز چهارشنبه 10 آبان از ساعت 10 الی 12 در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه واقع در قم، پردیسان، بلوار دانشگاه برگزار می شود و شرکت کلیه علاقه مندان در آن آزاد است.