نشست علمی «سیره نگاری ائمه(علیهم السلام) از دو منظر منابع شیعی و اهل سنت» با همکاری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و پژوهشکده ت

گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری پژوهشکده تاریخ اسلام نشست علمی «سیره نگاری  ائمه(علیهم السلام) از دو منظر منابع شیعی و اهل سنت» را روز یک شنبه 7 آبان ماه سال جاری از ساعت 16:30 الی 18:30 در دفتر تهران پژوهشگاه حوزه و دانشگاه  برگزار می کند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، سخنران این نشست علمی دکتر منصور داداش نژاد عضوهیأت علمی و مدیرگروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است.
دکتر داداش نژاد در این جلسه علمی به بررسی جریان های کلی نگارش در باره سیره و تاریخ دوازده امام(علیهم السلام)و نمایندگان شاخص آن، اشتراکات و افتراقات تاریخ نگاری اهل سنت و شیعیان در بررسی زندگانی دوازده امام(علیهم السلام)و وامداری و تأثیر و تأثر دو دسته منابع از یکدیگر می پردازد.
یادآوری می شود نشست مزبور روز یک شنبه 7 آبان از ساعت 16:30 الی 18:30 در دفتر تهران پژوهشگاه حوزه و دانشگاه واقع در خیابان انقلاب بین وصال و قدس کوچه اسکو پلاک 6 برگزار می شود و شرکت در آن برای کلیه علاقه مندان آزاد می باشد.