انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در دهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تبریز حضور دارد

انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در دهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تبریز که از 8 تا 14 مهر در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تبریز برگزار می شود؛ شرکت نموده است.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه،امسال حدود 1000 ناشر که عمدتاً ناشران داخلی هستند، در 750 غرفه مستقر شده‌اند و بیش از 70 هزار عنوان کتاب خود را به مخاطبان عرضه می‌کنند.
در این دوره از نمایشگاه کتاب تبریز 700 میلیون تومان یارانه کتاب برای خریداران یار مهربان در نظر گرفته شده است.
کتاب‌های عرضه شده در این نمایشگاه با 20 درصد تخفیف از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و 20 درصد تخفیف از سوی ناشران (مجموعاً 40 درصد تخفیف) به مخاطبان ارائه می‌شود.
امسال همچنین با توجه به اهانتی که اخیراً به ساحت پیامبر اسلام (صلی الله علیه  وآله) صورت گرفته، بخشی ویژه پیامبر اسلام (صلی الله علیه  وآله)در نمایشگاه کتاب تبریز برپا شده است.
یکی از نکات قابل توجه در دهمین دوره نمایشگاه مذکور این است که بنا بر تصمیم اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ساعت کار نمایشگاه تغییر کرده و در واقع کاهش یافته است؛ امسال ساعت فعالیت نمایشگاه از ساعت 13 تا 20 است.
دلیل این مسئله کمبود بودجه برای ارائه سرویس نهار به غرفه‌داران عنوان شده است.