تقاضای اجتماعی تحصیل در دانشگاه، به عنوان یک فطرت ثانویه در ایرانیان نهادینه شده است

۰۵ شهریور ۱۳۹۱ | ۱۳:۵۹ کد : ۲۵۴۱۱ اخبار
تعداد بازدید:۹۱۲
دکتر سعید قدیمی مدیر کل دفتر نظارت و ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری روز گذشته با حضور در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با مسئولان پژوهشگاه دیدار و گفتگو کرد.
دکتر قدیمی در جلسه با مسئولان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه عنوان داشت: مسأله ای که باید به طور بسیار ویژه بدان پرداخته شود تقاضای اجتماعی تحصیل در ایران، فشار این تقاضا، تحلیل این تقاضا و مقایسه آن با آنچه در سایر کشورها می گذرد؛ است و این مساله را هم می توان از نظر اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و امنیتی مورد بررسی قرار داد. 
دبیر شورای عالی عتف افزود: اگر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به این موضوع ورود داشته باشد و بتواند راجع به این تقاضا و فشار ناشی از آن بر سیستم آموزش عالی کشور مطالعاتی را داشته باشد مهمترین کاری است که پژوهشگاه می تواند برای توسعه هدفمند آموزش عالی در کشور انجام دهد.
به گفته وی تقاضای اجتماعی تحصیل در دانشگاه برای ایرانیان به عنوان یک فطرت ثانویه در آنها نهادینه شده است. لذا مشاهده می شود که خانواده های ایرانی برای تحصیل فرزندان خود حاضر به تحمل انواع مشقت ها هستند.
شایان ذکراست در ابتدای این دیدار حجت الاسلام و المسلیمن دکتر سعیدی روشن رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ضمن خیر مقدم به ایشان و همراهان، اظهار امیدواری کرد که این جلسه منشاء خیری برای آموزش عالی کشور باشد.
آخرین ویرایش۰۳ تیر ۱۳۹۴

نظر شما :