نشست علمی « علم و عصمت اهل بیت علیهم السلام در قرآن کریم » برگزار می شود

۱۸ مرداد ۱۳۹۱ | ۱۲:۳۳ کد : ۲۵۴۱۴ اخبار
گروه قرآن پژوهی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری انجمن علمی قرآن پژوهی حوزه علیمه قم نشست علمی «علم و عصمت اهل بیت علیهم السلام در قرآن کریم» را  روز چهارشنبه 25 مرداد ماه در محل ساختمان انجمن های علمی حوزه علمیه برگزار می کنند.
   به گزارش واحد خبر روابط عمومی، هدف از برگزاری این نشست علمی، تبیین دلالت آیات قرآن بر علم و عصمت اهل بیت علیهم السلام و تحصیل معرفت به جایگاه علمی و عصمت اهل بیت علیهم السلام از قرآن کریم ذکر شده است.
   ترویج اعتقاد شیعه نسبت به علم و عصمت اهل بیت علهیم السلام خروجی مورد انتظار این نشست علمی است که توسط حجت السلام و المسلمین علی اکبر بابایی عضو هیأت علمی گروه قرآن پژوهی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ارائه می شود.
   بنابر اعلام گروه قرآن پژوهی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، سئوالاتی نظیر: آیا آیه «و ما یعلم تأویله الاالله و الراسخون فی العلم» شامل غیر اهل بیت علیهم السلام نیز می شود؟ مراد از «الکتاب» در آیه «و من عنده علم الکتاب» چیست؟ و «من عنده علم الکتاب» چه کسانی هستند؟ و آیا آیه تطهیر بر عصمت اهل بیت علیهم السلام دلالت دارد؟ از جمله سئوالاتی است قرار است در این نشست علمی تخصصی بدان ها پاسخ گفته شود.
   شایان ذکر است نشست علمی یاد شده روز چهارشنبه 25 تیرماه سال جاری از ساعت 11.30 الی 13 در سالن اجتماعات انجمن های علمی حوزه علمیه قم واقع در بلوار جمهوری، کوچه شماره 2، فرعی اول سمت چپ، ساختمان انجمن های علمی حوزه علمیه برگزار می شود و شرکت عموم علاقه مندان درآن آزاد است.