جزئیات برگزاری آزمون و مصاحبه دکتری فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تشریح شد

مطابق شرایط اعلامی در دفترچه راهنمای ثبت نام و شرکت در آزمون ورودی دوره دکتری از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، آزمون و مصاحبه ورودی دوره دکتری فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در دو بخش انجام می گیرد:

أ. آزمون کتبی
1- در این بخش، از دروس فلسفه، اصول فقه و فقه آزمون کتبی به عمل می آید.
2- منابع آزمون: 1- نهایه الحکمه علامه طباطبایی (فلسفه) 2- بخش مکاسب محرمه از کتاب مکاسب شیخ انصاری (فقه) 3- کتاب اصول فقه محمد رضا مظفر (اصول فقه)
3- آزمون کتبی به شیوه تشریحی می باشد.
4- زمان آزمون: روز سه شنبه 13/4/1391 از ساعت 9 الی 13
لازم است داوطلبان عزیز حداقل یک ساعت زودتر جهت دریافت کارت ورود به جلسه آزمون در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه حضور داشته باشند.
5- محل آزمون: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه واقع در: قم، پردیسان، بلوار دانشگاه ، بعد از دانشگاه آزاد اسلامی.
6- شرایط شرکت در آزمون:
     أ- به همراه داشتن دو قطعه عکس 3*4 جدید
     ب- همراه داشتن اصل کارت ملی یا شناسنامه
     ج‌-ارایه یک نسخه کپی از کارت ملی یا شناسنامه
     د‌-ارایه مدرک دال بر وضعیت نظام وظیفه
     ه - ارایه اصل فیش واریزی ( به مبلغ دویست و پنجاه هزار ریال) به حساب جاری فراگیر شماره: 2172183502006 بانک: ملی شعبه: مرکزی قم   (کد شعبه 2701) بنام در آمد اختصاصی پژوهشگاه .

ب) مصاحبه:
پس از برگزاری آزمون کتبی از میان کسانی که حائز امتیاز لازم شده اند تا 2 برابر ظرفیت پذیرش نهایی جهت مصاحبه دعوت به عمل خواهد آمد. شرایط و زمان مصاحبه متعاقبا اعلام خواهد شد.

» متن کامل اطلاعیه در صفحه تحصیلات تکمیلی