پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از خدمات ارزنده مرحوم دکتر حسن میرزایی اهرنجانی قدردانی می نماید

شورای علمی گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه چهارشنبه 31 خردادماه سال جاری طی مراسمی از خدمات ارزنده زنده یاد مرحوم دکتر حسن میرزایی اهرنجانی قدردانی می نماید.
به گزارش واحد خبرروابط عمومی، این مراسم روز چهارشنبه از ساعت 15الی 17 در دفتر تهران پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با حضور شورای علمی گروه مدیریت و خانواده آن مرحوم برگزار می شود.
مرحوم دکتر میرزایی اهرنجانی همکاری بسیار نزدیکی با پژوهشگاه حوزه و دانشگاه داشت و در بسیاری از دوره های آموزشی و طرح های پژوهشی این پژوهشگاه مشارکت فعال داشت.
زنده یاد مرحوم دکتر حسن میرزایی اهرنجانی20 تیر ماه سال گذشته دارفانی را وداع گفت وی عضو هیات علمی گروه مدیریت دولتی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران و یکی از استادان برجسته مدیریت در ایران بود. دکتر میرزایی اهرنجانی برای مدت ۱۵ سال مدیر گروه مدیریت دولتی دانشگاه تهران و مدت هفت سال مدیر ایستگاه تحقیقات مدیریتی (اتم) دانشگاه تهران و از بنیان گذاران دوره دکتری مدیریت در دانشگاه تهران در سال ۱۳۶۴ بود. او دارای نظریه سه شاخگی در مدیریت است. مرحوم دکتر میرزایی به دلیل انجام سخنرانی‌ها و کنفرانس‌های بسیار، به استاد شفاهی مدیریت مشهور است. وی دارای نظریه سه شاخگی در مدیریت است. مرحوم دکتر میرزایی مدرس دروس «تحلیل فلسفی نظریه‌های سازمان»، استاد کرسی درس «مبانی فکری و فلسفی تئوریهای مدیریت» و «روش شناسی تحقیق در مدیریت» به مدت ۲۰ سال در دوره دکتری دانشگاه تهران بود.