پژوهشگاه حوزه و دانشگاه دستاوردهای خود در زمینه علم دینی را به معرض نمایش می گذارد

انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با عرضه بیش از 200 عنوان کتاب و 4 نشریه علمی و پژوهشی در  بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران حضور می یابد.
به گزارش و احد خبر روابط عمومی، در این دوره از نمایشگاه که از 13 الی 23 اردیبهشت ماه سال جاری در مصلی تهران برگزار می شود انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با بیش از 200 عنوان کتاب در رشته های‌ قرآنی پژوهی، اقتصاد اسلامی، تاریخ اسلام، حقوق اسلامی، فلسفه علوم انسانی- اسلامی، فلسفه و کلام، روان‌شناسی اسلامی، تربیت اسلامی، جامعه شناسی اسلامی، علوم ‌سیاسی اسلامی و مدیریت اسلامی حضور دارد.
 فصلنامه علمی- پژوهشی روش‌شناسی علوم انسانی، دوفصلنامه علمی- پژوهشی مطالعات اسلام و روان‌شناسی، دو فصلنامه علمی- پژوهشی جستارهای اقتصادی و دوفصلنامه علمی- پژوهشی تربیت اسلامی نشریاتی هستند که در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از سوی انتشارات پژوهشگاه حوزه ودانشگاه عرضه خواهد شد.
شایان ذکر است غرفه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در بخش ناشران دانشگاهی، سالن 16، غرفه 10 پذیرای بازدیدکنندگان محترم می باشد.