گروه فلسفه علوم انسانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه جلسات آزاد متن‌خوانی فلسفی برگزار می کند

۲۹ فروردین ۱۳۹۱ | ۱۳:۰۸ کد : ۲۵۴۳۹ اخبار
گروه فلسفه علوم انسانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در نظر دارد جلسه های آزاد فلسفه خوانی را برگزار نماید.
   به گزارش واحد خبر روابط عمومی؛ دوره نخست این جلسات به متافیزیک تحلیلی اختصاص داده شده است و محور آن نیز کتاب Michael J. Loux (2006) Metaphysics: A Contemporary Introduction (Third Edition), New York: Rutledge   می باشد.
بنابر اعلام این گروه، روش کار بدین صورت است که هر جلسه به دو بخش تقسیم می‌شود: در بخش اول یک نفر، که خود داوطلب شده است، بخشِ از پیش تعیین‌شده‌ای از کتاب را توضیح می‌دهد. و در بخش دوم قسمت‌هایی از متن خوانده می‌شود و فرض بر این است که شرکت‌کنندگان، پیش از جلسه بخش مورد نظر را مطالعه کرده‌اند
شایان ذکر است در جلسه اول مدخل و مقدمه کتاب (صفحات 1 تا 16) بحث و بررسی خواهد شد.
ضمناً فایل متن کتاب به صورت pdf قابل دریافت می باشد.
زمان برگزاری این جلسه روز های دوشنبه هر هفته از ساعت 16 تا 18 می باشد که در محل گروه فلسفه علوم انسانی پژوهشگاه به آدرس قم، پردیسان، بلوار دانشگاه، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، پژوهشکده علوم رفتاری، گروه فلسفه علوم ا نسانی (اتاق شماره 29) برگزار می شود.
گفتنی است روز دوشنبه 4 اردیبهشت ماه سال جاری زمان شروع جلسات می باشد و شرکت در این جلسات برای همه علاقه مندان آزاد است.