نشست علمی روش شناسی نظریه سازی در علوم اجتماعی اسلامی را برگزار می کند

نشست علمی روش شناسی نظریه سازی در علوم اجتماعی اسلامی در روز دوشنبه 22 اسفند ماه سال جاری توسط گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می شود.
   به گزارش واحد خبر روابط عمومی، سخنران این نشست حجت الاسلام و المسلمین حسین بستان عضو هیأت علمی و مدیر گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است و هدف از برگزاری آن، گشودن باب بحث و گفتگو پیرامون مسئله بنیادی روش نظریه سازی در علوم اجتماعی اسلامی عنوان شده است.
   صورت بندی نظریه، استراتژی نظریه سازی، مدل سازی، مفهوم سازی، فرضیه سازی و اعتبارسنجی نظریه از محور های این نشست علمی است که سخنران بدان خواهد پرداخت و سعی می نماید که به این سئوال که: یک نظریه اجتماعی اسلامی در مورد هر یک از محورهای بالا چه مبنایی را مفروض می گیرد؟ پاسخی درخور ارائه دهد.
   شایان ذکر است نشست مزبور روز دوشنبه 22 اسفند ماه از ساعت 10 الی 12 در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می شود و شرکت کلیه علاقه مندان در آن آزاد است.