گروه فلسفه علوم انسانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست علمی «عقلانیت علم از منظر فایرابند» را برگزار می کند

نشست علمی عقلانیت علم از منظر فایرابند روز چهارشنبه 23 فروردین 91 از ساعت 16 تا 18 توسط گروه فلسفه علوم انسانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می شود.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی، هدف از برگزاری این نشست باز سازی و بررسی نقد های فایرابند به عقلانیت علم عنوان شده است.
پاول فایرابند چهره‌ای تاثیر گذار در فلسفه علم است که شهرت او بیشتر به دیدگاه خاص او در این حوزه بر می‌گردد که وجود متودولوژی خاص در دانش تجربی (science) را نفی می‌کند و عقلانیت علم را مورد نقد و بررسی قرار می دهد. به اعتقاد اوعلم فقط یکی از شیوه‌های تفکر است که انسان تاکنون در پیش گرفته است، و لزوماً بهترین شیوه تفکر نیست.
انتظار می رود مستمعین این جلسه علمی، با استدلالات او در نقد عقلانیت علم بویژه نقد روش علمی آشنا شوند.
نقد عقلانیت به مثابه روش علمی و روش شناسی فایرابند به عنوان محور های این نشست ذکر شده است که توسط دکتر غلامحسین مقدم حیدری عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی ارائه می شود.
شایان ذکر است نشست یاد شده روز چهارشنبه 23 فروردین 91 از ساعت 16 تا 18 در سالن اجتماعات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می شود و شرکت عموم علاقه مندان در آن آزاد است.