نشست نقد کتاب دانش نامه سیره نبوی(ص) برگزار شد

۱۰ اسفند ۱۳۹۰ | ۱۲:۱۲ کد : ۲۵۴۴۶ اخبار
نشست نقد کتاب دانشنامه سیره نبوی در روز پنج شنبه 4 بهمن ماه برگزارشد. به گزارش واحد خبر روابط عمومی، در این نشست که با همکاری گروه تاریخ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، انجمن تاریخ پژوهان و گروه سیره و اهل بیت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در محل انجمن های علمی حوزه علمیه قم برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن طارمی معاون علمی بنیاد دائره المعارف اسلامی و دکتر علی بیات عضو هیا‍ت علمی گروه تاریخ و تمدن اسلامی دانشگاه تهران به عنوان ناقدین و حجت الاسلام و المسلمین قاسم خانجانی و دکتر منصور داداش نژاد مدیر گروه تاریخ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نمایندگی از گروه تاریخ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه شرکت داشتند. در این نشست که مورد استقبال قابل توجهی قرار گرفته بود،‌ گروه های مختلفی از محققان، پژوهشگران عرصه تاریخ ،  دانشجویان و دانش پژوهان علاقمند به تاریخ نیز حضور داشتند. در ابتدای جلسه ناقدان ضمن ستایش از اتقان و ارزشمندی ابن پژوهش، نقد هایی را در باره ساختار دانشنامه، عدم یکدستی در نگارش مدخلها، فقدان فهارس راهنما و برخی مطالب محتوایی مطرح کردند. برخی از این موارد که نیاز به توضیح و ارایه اطلاعات داشت توسط نمایندگان گروه تاریخ پاسخ داده شد و برخی از موارد نیز که می‌تواند در کامل شدن تدوین دانشنامه کمک کند ان شاء الله در ویراست جدید جلد اول و در جلدهای بعدی مورد توجه قرار خواهد گرفت.