نشست علمی ارزش های اخلاقی در نظام اداری را برگزار می کند

گروه مدیریت اسلامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری انجمن رفتار سازمانی و مرکز آموزش مدیریت دولتی، نشست علمی ارزش های اخلاقی در نظام اداری را در روز سه شنبه 9 اسفند ماه برگزار می کند.
   به گزارش واحد خبر روابط عمومی، هدف از برگزاری این نشست علمی تعیین چهارچوب کلی ارتقاء اخلاقی سیاست های کلی نظام اداری و برنامه ریزی کلان برای آن اعلام شده است و محورهای آن، بررسی اخلاقیات ذکر شده در سند سیاست های کلی نظام اداری در سه محور اخلاق فردی، گروهی و سازمانی عنوان شده است و انتظار می رود که خروجی این نشست یافتن گزاره های کلان ارتقاء اخلاق در بعد گروهی و سازمانی جهت ارتقاء اخلاق اداری باشد.
    سخنران این نشست امیرحسین زاده عضو هیأت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دبیر نشست دکتر عابدی جعفری می باشد ضمناً دکتر پسران قادر، دکتر محدثی، دکتر رمضانی و دکتر عباسی به عنوان ناقد در این جلسه حضور خواهند داشت.
   شایان ذکر است نشست علمی یاد شده روز سه شنبه 9 اسفند از ساعت 17-14 در محل مرکز آموزش مدیریت دولتی تهران واقع در خیابان استاد نجات اللهی شمالی، پلاک 198برگزار می شود و شرکت علاقه مندان در آن آزاد است.