کتاب آسیب شناسی جریان های تفسیری در بیستمین دوره انتخاب کتاب برتر دانشگاهی به عنوان کتاب شایسته تقدیر انتخاب شد

۲۷ بهمن ۱۳۹۰ | ۱۲:۱۹ کد : ۲۵۴۵۳ اخبار
کتاب آسیب شناسی جریان های تفسیری تألیف حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد اسعدی و همکاران از آثار گروه قرآن پژوهی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در بیستمین جشنواره کتاب برتر دانشگاهی ایران، اثری شایسته تقدیر در حوزه علوم انسانی معرفی شد.
بنابر گزارش واحد خبر روابط عمومی به نقل از خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، دبیر اجرایی بیستمین جشنواره کتاب برتر دانشگاهی در گفت‌وگو با این خبرگزاری گفت: پس از اعلام فراخوان جشنواره، 446 اثر از سراسر کشور به دبیرخانه ارسال شد و در مرحله اول داوری‌ها، 150 اثر برای داوری در مرحله دوم برگزیده شد و داوران آثار را به تفکیک موضوعی و سال انتشار بررسی کردند.
وی با اشاره به کتاب‌های‌ برگزیده جشنواره، اظهار کرد: در این داوری‌ها 11 کتاب در رشته‌های کشاورزی، فنی و مهندسی، علوم انسانی و علوم اجتماعی و رفتاری برگزیده شدند همچنین: 10 اثر نیز به عنوان شایسته تقدیر در رشته‌های علوم انسانی، پزشکی، منابع طبیعی، کشاورزی، هنر و شهرسازی انتخاب شدند.
به گفته جهانی، در بخش بین‌الملل نیز دو کتاب به انگلیسی در موضوع فنی و مهندسی و محیط زیست برگزیده شدند و یک اثر نیز به عنوان شایسته تقدیر در حوزه کشاورزی انتخاب شد.
وی یادآور شد: کتاب‌هایی در این دوره بررسی شدند که چاپ نخست سال 89 و یکی از مولفان یا مترجمان آن‌ها عضو هیات علمی دانشگاه‌های کشور باشند.
شایان ذکر است مراسم اختتامیه بیستمین جشنواره کتاب برتر دانشگاهی با حضور دکتر حداد عادل ریئس فرهنگستان علوم و دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه تهران  روز یک شنبه 30 بهمن  در پردیس مرکزی دانشگاه تهران، کتابخانه مرکزی، تالار علامه امینی برگزار شد.