کتاب حقوق قراردادها در فقه امامیه به عنوان اثر برگزیده بیست و نهمین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران معرفی شد

کتاب حقوق قراردادها در فقه امامیه از آثار مشترک پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و سازمان سمت به عنوان یکی از آثار برگزیده در حوزه دین در بیست و نهمین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران معرفی شد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی، آیین پایانی بیست و نهمین دوره جایزه کتاب سال، روز گذشته برگزار شد و در آن 20 اثر برگزیده و 49 اثر شایسته تقدیر معرفی شدند. کتاب حقو ق قراردادها در فقه امامیه تألیف دکتر سید مصطفی محقق داماد، دکتر جلیل قنواتی، دکتر سید حسن وحدتی شبیری و دکتر ابراهیم عبدی پور فرد از آثار مشترک پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و سازمان سمت به عنوان یکی از آثار برگزیده در حوزه دین معرفی شد.
همچنین کتاب عوامل فهم متن تألیف حجت الاسلام و المسلمین دکترحمیدرضا حسنی عضو هیأت علمی و مدیر گروه فلسفه علوم انسانی پژوهشگاه حوزه ودانشگاه که توسط انتشارات هرمس چاپ و منتشر شده است به عنوان اثر برگزیده دیگر در حوزه دین معرفی شد.